Gjengen bak produksjonen

Gjengen bak produksjonen

GSI Gausdal Sewing Industry AS (GSI) er hovedeieren til AI Dogtech AS. GSI har siden 1990-tallet vært navet for alle som har ønsket å lage hundeutstyr i Norge. Vi har designet, utviklet og/eller produsert for nesten alle de kjente hundeutstyrsmerkene i Norge. Hundeutstyr er i vårt DNA.

Men historien til Gausdal Sewing Industry startet i 1985 da 10 av de ansatte i produksjonsavdelingen til Lillsport kjøpte produksjonsavdelingen ut av Lillsport og startet dette som en egen virksomhet- Gausdal Sewing Industry AS.

De første årene produserte GSI ryggsekker for Lillsport. Etter hvert fikk vi også oppdrag for kunder i andre bransjer som forsvarsmateriell, helsevesenet, sportsbransjen, oppdrettsnæringen og som nevnt hundeutstyr.

Slynger vi redesignet og produsert  i flere år for Redcord

Vi lager produktene våre i Gausdal. Det gjør at vi ikke kan konkurrere med Asia på pris, men er gode på kvalitet. Felles for alle våre kunder er at de ønsker produkter av høy kvalitet. Med alle ressursene under et tak er det kort vei fra et ønske om å forebedre et  produkt til det forbedrede produktet er ute i feltet for testing.

Siden hunder ikke kan snakke, er det er dermed vanskeligere å lage et produkt som skal fungere godt på en hund enn til mennesker. Selv om GSI er stedet som har utviklet flest produkter til hund i Norge (de fleste merker du kjenner til har på et tidspunkt vært innom oss), visste vi at vi bare skrapte overflaten i hva som var mulig å få til.

Prototypearbeid på seler.

 Den siste tiden har vi derfor utviklet et system med senorer som lar oss måle påvirkningen for eksempel en sele har på hundens bevegelser i bruk. Basert på målingene kan vi tilpasse selen slik at selen påvirker hundens naturlige bevegelsesmønster på best mulig måte. Dette er vi først i verden med.

Men vi gir oss ikke der. Sammen med våre testere og partnere tar vi prototypene ut i felt og retester til vi er sikre på at vi har fått laget produktet så det har ønsket funksjon

Vi har idag 15 ansatte som alle arbeider med produktutvikling og produksjon her i Gausdal. Alle produktene fra AI Dogtech lages her på fabrikken.

Teamet her på GSI betjener også nettbutikken og vi pakker og sender dine produkter så fort vi får inn din bestilling.

Tilbake til bloggen