Om oss

AI Dogtech AS ble startet av Kristine Thybo Hansen (kjent fra Jegertvillingene, 71° Nord kjendis, Haill og knall-podden osv), Robert Bjørklund (Haill og knall-podden), Birgitte Næss og Kristoffer Halvorsen (Noen av norges mest merriterte hundekjørere) og teamet i selskapet GSI Gausdal Sewing industry AS som har produsert hundeutstyr i over 30 år.

Alle hadde vi på hver kant sett ulike muligheter til å forbedre hundeutstyret som var på markedet. Spesielt var det en ting vi følte vi var underutviklet. Fokuset på hundevelferd. 

Dette er et komplisert, ømtålig og vanskelig tema å mestre. For hundene kan jo ikke snakke. Det er mange meninger. Vi brukte derfor mye tid på å finne en måte å teste om utstyret er bra for hunden eller ikke. Løsningen ble sensorer som måler hundens bevegelser. Vi er første i verden med dette og arbeider nå med å opparbeide oss størst mulig datagrunnlag vi kan bruke i utviklingen av vårt utstry.

Vi har kommet langt, men vi gir oss ikke der. Vi tror ikke den perfekte selen er funnet opp enda. Og vi skal gjøre det vi kan for å løfte hundevelferden fram.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss vi chat, epost eller telefon.