Kristine og Robert

Kristine og Robert

 Kristine Thybo Hansen

Kristine Thybo Hansen

 Kristine er mest kjent fra TVNorge-serien «Jegertvillingene» som har blitt vist i tre sesonger. I tillegg var hun å se på NRK-programmet «Kjære søster». Hun har også deltatt på Farmen kjendis og er nå aktuell med 71 grader nord team.

Hun har oppholdt seg utendørs siden hun var liten og har god kompetanse på mange områder innenfor jakt, hund og friluftsliv. Særlig kan det nevnes spisskompetanse på jakt med stående fuglehund, trening av jakthunder og rovviltjakt.

Robert Bjørklund

Robert Bjørklund

Robert er et mer ubeskrevet blad for almuen, men for mange i fluefiskemiljøet er han et relativt kjent fjes. Han har stått bak nettsider som storfiskarn.com og karnesfluefiske.no. Han var mannen bak kamera på den legendariske youtube-hiten «Ørret 5,6 kg«. Robert er først og fremst fluefisker men har drevet med fiske, jakt og friluftsliv hele livet. Han har god kompetanse innenfor generelt friluftsliv og fiske med særlig fokus på fluefiske. De senere år har han også blitt bitt av jakt-med-hund-basillen.

Med i «flokken» vår har vi hundene Fight og Reborn. De er to irsksettere som gir oss mye glede og god hjelp gjennom hele året.

Tilbake til bloggen